Hands-on Simonsplein

Zondagmiddag 25 maart vanaf 14:30 uur staan we met een kraam op het Simonsplein. Hands-on. En wat is dan Hands-on? Nou, je kunt niet alleen luisteren naar onze muziek, je kunt ook zelf proberen. We hebben een aantal instrumenten klaarliggen om zelf eens te kijken of het iets voor je is.
IMG_5411Want muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is nog veel leuker. Hoor zelf hoe wij muziek die je nog dagelijks op de radio kunt horen, op de straat spelen. DES staat voor hedendaags repertoire.

 

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Komende optredens

 • ma
  24
  dec
  2018

  Familieviering Pas-kerk

  17:00Pas-kerk Doetinchem

Recente tweets

Samen met @DesDoetinchem mooi muzikaal intermezzo in herdenkingsdienst #Doetinchem #dwdd #Achterhoek Tijdens kranslegging koraalmuziek.