Wie zijn we?

Wij zijn Drum & Showfanfare DES, een muziekvereniging uit Doetinchem, de fanfare van Doetinchem. Echter, het verenigingsleven staat overal onder druk, en ook wij hebben daar last van. Daarom hebben we voorlopig het roer omgegooid. We hebben het gala-uniform even verruild voor iets informelers, en de optredens zijn niet meer lopend, maar stilstaand,.
Wat gebleven is, is een gezellige club muzikanten die garant staat voor een mooi stukje muziek. Momenteel met slechts 13 muzikanten, echter wel met in totaal ruim 100 jaar  muzikale ervaring!

 
Wat doen we?

Met elkaar repeteren we iedere dinsdagavond ons repertoire. repetitieDit repertoire bestaat uit populaire muziek die je iedere dag op de radio kunt horen, maar ook evergreens. Muziek die wij mooi vinden en waarvan wij weten dat het publiek het graag hoort tijdens optredens.
Denk hierbij aan Bella Ciao, Let’s get it started en Smoke on the water.  Maar ook een aangepast repertoire voor 4 mei en Kerst.

 
Kan ik dat ook?

Ja, dat kan. Wij willen als vereniging graag de drempel laag houden. We willen iedereen de mogelijkheid geven om met ons mee te doen. Heb je in het verleden muziek gemaakt, en begint het weer te kriebelen? Gelijk de sterren van de hemel spelen verwachten we niet. Wel enthousiasme en inzet. Enthousiasme en inzet om samen muziek te maken. Enthousiasme en inzet om bij een vereniging te horen. 

 
Wat kost dat dan?

Omdat we, zoals reeds gezegd, de drempel graag laag houden, hebben we de contributie ook op een laag niveau. Een jeugdlid tot 18 jaar betaalt €10,00 per maand, een volwassen lid betaalt €15,00 per maand. Het muziekinstrument wordt gedurende de lidmaatschaps-periode door de vereniging in bruikleen gegeven.

 
Waar en wanneer is dat?

De repetities zijn op dinsdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur. We repeteren in de dependance van het Zone College, dit is aan de Gildenbroederslaan 3 in Doetinchem.
Kom gerust eens langs!

aoc-oost